IPL in Apeldoorn

Ben je op zoek naar een betrouwbaar adres voor ontharen met behulp van lichtpulsen, oftewel IPL Apeldoorn? Dan zit je bij Schoonheidssalon Total Care helemaal goed. We hebben een zeer ruime ervaring met IPL Apeldoorn behandelingen. Natuurlijk staat veiligheid bij ons altijd op de eerste plaats en dus maken we bij het ontharen met lichtpulsen enkel gebruik van apparaten met een keurmerk. Zelf werken we met de SPA SHR in Motion, dat beschikt over het FDA keurmerk.

Een afspraak maken voor IPL? Bel 055-5415410 of stuur een berichtje naar 06-24390696

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor definitief ontharen? Bekijk deze pagina voor alle informatie. Natuurlijk mag u ook altijd even bellen. 

Is een IPL Apeldoorn behandeling veilig?

Bij Schoonheidssalon Total Care dragen we graag bij aan een gezond lichaam en daarom maken we bij ontharing middels lichtpulsen uitsluitend gebruik van apparatuur die uitgebreid getest en volledig goedgekeurd is. Zo kun je je met een gerust hart laten ontharen. De SPA SHR in Motion tast de huid niet aan en concentreert zich alleen op de haarfollikels en de omliggende stamcellen waarin nieuwe haartjes aangemaakt worden.

Is IPL Apeldoorn ook geschikt voor mannen?

Onze IPL behandeling met de SPA SHR in Motion zijn vooral razend populair bij vrouwen, omdat zij zich erg van hun lichaam bewust zijn en er graag verzorgd bijlopen. Daarnaast weten ook steeds meer mannen de weg naar onze schoonheidssalon in Apeldoorn te vinden. De IPL Apeldoorn behandeling kan namelijk ook voor hen wonderen doen en goed helpen bij het reduceren van ongewenst haar, waar dan ook op het lichaam.

Een behandeling inplannen bij Schoonheidssalon Total Care

Ben je benieuwd wat een behandeling IPL Apeldoorn voor jou kan betekenen? Kom dan zeker langs voor een intake in onze salon. We bekijken dan precies welke plekken je onthaard wilt hebben en kunnen zo komen tot een goede prijsbepaling. Je kunt eenvoudig een afspraak maken per telefoon (055-5415410 of 06-24390696, ook WhatsApp) of via de mail (schoon@schoonheidssalontotalcare.nl).

Total Care is een professionele schoonheidssalon waar je door Agnes op een persoonlijke, warme manier wordt behandeld. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Total Care is mijn vaste schoonheidsspecialiste. Ik kom daar voor permanent ontharen met de SHR van alma. Hiermee ook begonnen met Skin Rejuvenation. pijnloos? nee. resultaten? absoluut! Agnes bekijkt samen met je wat geschikt is voor jouw huid. Steekwoorden: leuk, gezellig, doelgericht, professioneel, resultaat.

Al jaren vaste klant bij schoonheidssalon total care. Agnes geeft goed advies over de huid, heerlijke behandelingen voor je gezicht. Een aanrader.

Beoordelingen in Google van Schoonheidssalon Total Care

Klik op de afbeelding om alle beoordelingen te bekijken

Google beoordelingen Schoonheidssalon Total Care

Mijn behandelingen

Onderstaand een overzicht van al onze behandelingen. Staat de gewenste behandeling er niet tussen? Neem vrijblijvend contact op.

Vragen over onze behandelingen?

Neem contact op

Wilt u een afspraak maken? Neem contact op via 055-5415410 of 06-24390696 (tevens via WhatsApp).

7 + 6 =