Definitief ontharen

De SPA SHR IN Motion

Schoonheidssalon Total Care is trots als enige in Apeldoorn en omstreken de meest revolutionaire technologie voor definitieve ontharing te introduceren; de SPA SHR IN Motion! Vergeet alles wat er gisteren was vandaag is er de SPA SHR in Motion! Nooit meer scheren of harsen, nooit meer last van pijnlijk ingegroeide of ontstoken haartjes. Met de SPA SHR in Motion technology bent u er voorgoed van verlost! Dit innovatieve apparaat is ontwikkeld door het gerenommeerde bedrijf Alma Lasers.

SHR in Motion heeft mijn leven intens veranderd! Weg onrust zodra het rokjesdag wordt; weg angst om gevraagd te worden of je mee wilt gaan zwemmen. Je hoeft immers alleen maar de benen te ontbloten, en oké, van tevoren misschien even te scrubben, maar dan kun je meteen op pad, zonder eerst te moeten ontharen, of littekens van het vele krabben en per ongeluk snijden te camoufleren. Het voelt als pure vrijheid! Het kostte wel wat natuurlijk, en geheel pijnloos was het ook niet, maar dat had ik er graag voor over!
Angeline B.

Waarom de SPA SHR IN motion?

De klassieke methodes richten zich op melanine in de haartjes.  Het doel van de Spa SHR in Motion is voornamelijk het eiwit in de stamcellen die nieuwe haren produceren definitief te verwijderen. Omdat de focus op de stamcellen ligt, kunnen donkere huidtypes en pigmentarme, fijne haartjes, – blond, grijs, rood- vanaf nu succesvol worden behandeld. Bovendien is de groeifase van de haartjes niet meer belangrijk,  want het eiwit in de stamcellen is in elke fase aanwezig; de vervolgbehandelingen kunnen dus veel sneller achter elkaar plaatsvinden! U heeft in de meeste gevallen minder behandelingen nodig om de gewenste resultaten te bereiken. Het behandeloppervlak wordt verwarmd tot maximaal 45 graden, waarbij het omliggende weefsel fungeert als energiereservoir. Zo krijgen de haarfollikels en de stamcellen ook de temperatuur van het omliggende weefsel. De kans op verbranding is hierdoor minimaal.

Waarom verschillen de prijzen voor definitief ontharen zoveel van elkaar?

Momenteel zijn er erg veel aanbieders van definitief ontharen. De prijzen lopen ook nog eens erg uiteen, omdat professioneel definitief ontharen wordt uitgevoerd met behulp van verschillende methodes. Veel salons gebruiken de IPL methode, welke goedkoper is dan de SPA SHR in Motion methode.

Het is vooral een voordeel dat je in elk seizoen kunt behandelen met de SHR in Motion methode en ook de kleur van het haartje is niet interessant voor de machine aangezien hij via eiwitten de kern bereikt en niet via melanine die zich in het haartje bevindt.

Wilt u meer weten over de verschillen tussen de verschillende behandelmethodes? Neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie.

De voordelen

R
Geheel pijnloze behandeling
R
Geschikt voor alle huidtypen: ook donkere huidtypen( donkere afrikaanse huidtypen) kunnen met de SPA SHR in Motion ontharen worden behandeld met hetzelfde spectaculaire resultaat
R
Minder behandelingen nodig
R
Alle plaatsen van het lichaam bereikbaar
R
Geschikt voor een gebruinde huid ( zongebruind, zonnebank gebruind)
R
Snelle behandelingstijd t.o.v. andere ontharingsmethoden; (gehele benen 50 minuten)
R
Direct na de behandeling kunt u weer uw activiteiten opstarten zonder rekening te houden met de behandeling
R
Veilig en betrouwbaar: geen kans op verbrandingen
R
Je hoeft niet 4 weken voor of na het ontharen uit de zon te blijven.
Als u permanente ontharing overweegt, laat u dan behandelen met de beste pijnlose methode; de SPA SHR In Motion. Bel of mail voor een afspraak: 055-5415410! Tevens kunt u een berichtje sturen via WhatsApp naar 06-24390696.  

Meest gestelde vragen

Is het veilig?
Ja, er is geen kans op verbranding! De SPA SHR in Motion is afkomstig van het gerenommeerde bedrijf Alma Lasers en heeft een FDA*-keurmerk. Ook als het gaat om de deskundigheid van uw specialist bent u in goede handen. (* FDA is een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die toeziet op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur)
Waarom kun je met deze methode donkere huidtypes en pigmentarme fijne haren behandelen?
De klassieke methodes richten zich op de kleur van de haartjes (dit haarpigment absorbeert de energie), het doel van de SPA SHR in Motion is voornamelijk gericht om de eiwitten in de stamcellen, die nieuwe haren produceren, te vernietigen.
Waarom is er geen kans op verbranding met de SPA SHR In Motion?
Door in-Motion te behandelen verwarm je de huid geleidelijk op. Omdat de SPA SHR zich niet richt op de kleur (melanine) van de haartjes, dus de huid die eveneens kleur bevat, niet als kleur ziet wordt de huid niet aangetast.
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Het gemiddelde ligt tussen de 6 en 8 behandelingen. Haargroei verschilt van persoon tot persoon, ook komt het voor dat na 4 behandelingen al een resultaat van 85 – 95 % haarreductie is bereikt.

Mijn behandelingen

Onderstaand een overzicht van al onze behandelingen. Staat de gewenste behandeling er niet tussen? Neem vrijblijvend contact op.

Vragen over onze behandelingen?

Neem contact op

Wilt u een afspraak maken? Neem contact op via 055-5415410 of 06-24390696 (tevens via WhatsApp).

10 + 8 =