Inspuitingen arts

Inspuitingen door arts

De heer P. Driessen arts, bezoekt regelmatig mijn salon voor de behandeling van rimpels, lipopvulling en lipolyse methode. Graag informeer ik u wanneer hij mijn salon bezoekt. Hij is als arts aangesloten bij de N.V.C.G. ( Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en zeer kundig in zijn vakgebied. Zijn uitgangspunt is; werken volgens de richtlijnen van de N.V.C.G. Hij werkt uitsluitend met beproefde middelen van de hoogste kwaliteit. Tijdens een vrijblijvend informatief intakegesprek wordt duidelijk welke behandeling het beste voor u is en mocht u dit willen dan kan deze behandeling gelijk plaatvinden. Een 1e consult is altijd vrijblijvend en kosteloos.

Lipopvulling

Door volumeverlies kunnen de lippen smaller worden wat kan leiden tot fijne lijntjes rondom de mond. Met diverse vulmiddelen is het mogelijk om dit volume verlies te corrigeren. Een totale lipopvulling is ook mogelijk als de lippen “van nature” erg dun zijn.

De volgende behandelingen zijn mogelijk

R
Rimpelcorrecties met niet permanente en semi-permanente rimpelvullers
R
Contourverbeteringen in het gelaat, door middel van o.a. melkzuur, Radiesse of hyaluronzuur
R
Behandelingen met botox/dysport voor gelaat, hals en oksels
R
Handverjonging door middel van Radiesse behandeling

Mijn behandelingen

Onderstaand een overzicht van al onze behandelingen. Staat de gewenste behandeling er niet tussen? Neem vrijblijvend contact op.

Vragen over onze behandelingen?

Neem contact op

Wilt u een afspraak maken? Neem contact op via 055-5415410 of 06-24390696 (tevens via WhatsApp).

9 + 2 =