Ontharen van mannen

Er zijn verschillende redenen waarom je definitief ontharen kunt overwegen

Comfortabeler bij het sporten

  • minder warm
  • transpiratie verdampt makkelijker, onder een `deken’ van haren gaat het maar broeien
  • sportmassage is met veel lichaamshaar pijnlijk

Het doet spieren beter uitkomen

In fitness shows zie je niet voor niets helemaal gladde torso’s. Al sinds de oudheid is het haarloze lichaam een mannelijk schoonheidsideaal.  

Preventie van scheer-irritatie

Vaak geeft scheren van stugge haren irritatie en pukkels, vooral in de hals. Dan wil je eigenlijk vaker scheren, maar moet je de hals 2 dagen weer laten bijkomen na het scheren. Door de stugheid van het haartje en de hoek waarmee het uit de huid groeit wordt een stukje huid omhooggeduwd, en dat stukje wordt er steeds mee afgeschoren.  

Nooit meer scheren

Ben je het scheren van je armen, rug, borst of hoofdhuid zo zat? Kies dan voor permanent ontharen: nooit meer scheren!  

Minder last van jeuk/ontstekingen

Haargroei geeft soms jeuk en/ of ontstekingen, ook als je je niet scheert of haren uittrekt. Er zijn mensen die erg last hebben van jeuk door het groeien van hun lichaamshaartjes, vooral als de worteltjes diep zitten of als er meer uit 1 haarzakje komen. Er kan ook aanleg zijn voor folliculitis (ontstekingen, geeft dikke pijnlijke bobbels), zelfs al heb je nog nooit geschoren of geharst, bijvoorbeeld in de bilnaad. Soms zijn de ontstekingen zo groot, dat een chirurg er aan te pas moet komen. Bij een ontharingskuur worden deze klachten geleidelijk minder.

Werkt definitief ontharen met de SPASHR in Motion bij mannen net zo goed als bij vrouwen?

Bij vrouwen werkt het beter, dit heeft te maken met hormoonspiegels en de diepte van de haarwortels. Meestal is bij mannen een langere reeks behandelingen nodig, en daarna zo nu en dan een `onderhoudsbeurt’. Dit komt omdat sommige mannen tot op middelbare leeftijd een uitbreidend patroon hebben en er steeds meer dichtheid in de beharing wordt ontwikkeld. Dus alles wat nu bestaat kunnen we wel onder controle krijgen, maar uiteindelijk zullen er weer nieuwe haren gaan groeien, want dat was je lichaam toch al van plan. Dat kunnen we niet voorkomen. Het gebeurt bij mannen ook vaker dat de haren niet helemaal uitgeschakeld kunnen worden, maar dat lichtere dunnere zachtere haartjes in de plaats van de dikke stugge donkere haren gaan groeien.

Maak een afspraak voor een gratis intake-gesprek en een proefflits!

Tijdens een intake-gesprek hoop ik dat u er achter komt “dat u bij mij in goede handen bent” en dat de SPA SHR in Motion behoort tot één van de beste ontharingsmachines ter wereld. Ook zal ik tijdens uw bezoek een definitieve prijs voor u bepalen.

Mijn behandelingen

Onderstaand een overzicht van al onze behandelingen. Staat de gewenste behandeling er niet tussen? Neem vrijblijvend contact op.

Vragen over onze behandelingen?

Neem contact op

Wilt u een afspraak maken? Neem contact op via 055-5415410 of 06-24390696 (tevens via WhatsApp).

4 + 5 =