Specialiteiten

Manicure

Het cosmetisch verzorgen van uw handen en/ of voeten.

Handverzorging

De handverzorging bestaat uit: vijlen van de nagels (grof), verzorgen nagelriemen, inmasseren van olie op de nagelriemen, vijlen van de nagels (fijn), masker voor handen, inmasseren van masker en eventueel lakken van de nagels.

Voetverzorging

De voetverzorging bestaat uit: knippen van de nagels, verzorgen nagelriemen, inmasseren van olie op de nagelriemen, vijlen van de nagels, masker voor de voeten, inmasseren van masker en eventueel lakken van de nagels.

Massages

Relaxen tijdens een gezichts-, rug-, schouder-, nek-, hand-, voet-, been- of gehele lichaamsmassage.

Harsen

Bij het harsen van uw bovenlip, onderlip, onderarmen, gehele armen, oksels, rug, bikinilijn onderbenen en gehele benen wordt een glad resultaat behaald. Harsen is een tijdelijke vorm van ontharen die resultaat heeft voor 4 tot 6 weken. Vraag: “Als ik eenmaal begin met harsen komt de haargroei dan eerder terug en worden de haren dikker en donkerder”? Antwoord: “De enige manier om een haar te verdikken of te stimuleren qua groei is door een haar te scheren of te knippen”. Als u vaker harst zult u merken dat de haargroei trager verloopt en op bepaalde plekken kan het zelfs verdwijnen, de gehele haar wordt zwakker van structuur.”  

Verwijderencouperose/huidoneffenheden

Couperose (kleine bloedvaatjes), dat zich meestal laat zien op de wangen en de neus, verdwijnen als sneeuw voor de zon na deze behandeling. Ook kunnen bloedblaasjes (rode vlekjes,vaak voorkomend op de romp), fibromen/ steelwratjes,ouderdomswratjes en allerlei andere oneffenheden worden behandeld.

Mijn behandelingen

Onderstaand een overzicht van al onze behandelingen. Staat de gewenste behandeling er niet tussen? Neem vrijblijvend contact op.

Vragen over onze behandelingen?

Neem contact op

Wilt u een afspraak maken? Neem contact op via 055-5415410 of 06-24390696 (tevens via WhatsApp).

11 + 8 =