Permanente make-up

Wat is permanente make-up?

Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht, het resultaat blijft 2 tot 5 jaar. Permanente make-up blijft altijd op z’n plaats: tijdens het sporten, na het zwemmen, in de sauna, als u ’s morgens uit bed stapt, etc. U heeft altijd een verzorgt uiterlijk. Doordat u zelf geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaart u zich dagelijks tijd.

Het zal uw gezichtsuitdrukking verbeteren!

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Bij permanent make-up wordt door middel van een ultra-dunne naald die razendsnel op en neer gaat een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. U kunt permanent make-up laten aanbrengen voor:

Wenkbrauwen

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanent make-up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat zoals alleen visagisten dat kunnen maken. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanent make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanent make-up wordt uw gezicht weer compleet. Samen met u kijken we eerst naar de vorm van uw gelaat. Tekenen vervolgens de wenkbrauwen in zodat u kan zien hoe de vorm van de wenkbrauwen gaat worden. De wenkbrauwen worden dan in de door uw gewenste vorm en ’toon’ aangebracht. Tijdsduur van de behandeling ca 2 uur.

Lipliner

Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanent make-up. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner is de door u gewenste kleur, maar ook voor een natuurlijke lipliner die aansluit bij die van uw eigen lippen met als resultaat een prachtige volle mond, ook zonder lipstick. Hier wordt van tevoren de nieuwe liplijn getekend en kan elk gewenst model en correctie worden aangebracht. . Tijdsduur van de behandeling ca 1½ uur.

Eyeliners

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanent make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up. Hier wordt weer gekeken naar het model van het gezicht en de ogen, alsmede de oogopslag. Uiteraard wordt er rekening gehouden met uw persoonlijke smaak. De eyeliner kan zowel op het onder– als bovenooglid worden aan gebracht. Tijdsduur van de behandeling ca 1½ uur.

Mijn behandelingen

Onderstaand een overzicht van al onze behandelingen. Staat de gewenste behandeling er niet tussen? Neem vrijblijvend contact op.

Vragen over onze behandelingen?

Neem contact op

Wilt u een afspraak maken? Neem contact op via 055-5415410 of 06-24390696 (tevens via WhatsApp).

9 + 14 =