Wimperextensions

Wimperextension….wimper verlenging….één voor één geplaatst

Deze “one by one” techniek ziet er heel natuurlijk, mooi en glamorous uit. Alsof je met lange wimpers bent geboren. Mascara is niet meer nodig en zelfs oogpotlood is geen noodzaak meer. Wimperextensions zijn ook perfect tijdens de vakantie, omdat je er geen omkijken  naar hebt en niet het risico loopt om met uitgelopen mascara uit het zwemwater te komen. De wimper is fluweelzacht zonder mascara maar wel met de mascaralook! De wimperextensions worden één voor één aan de eigen wimpers bevestigd. De behandeling duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. Wimperextensions zijn ideaal voor de vrouw die zich niet iedere ochtend wil opmaken maar toch goed voor de dag wil komen. Kortom, de lange volle wimpers waar iedere vrouw van droomt!

Meest gestelde vragen

Hoe lang blijven mijn wimperextentions zitten?
Jouw wimperextentions blijven 6 tot 8 weken zitten. Dit heeft te maken met de natuurlijke groeicyclus van jouw eigen wimpers.
Hoe worden de wimperextentions bevestigd?
De wimpers worden haartje voor haartje van een wimperextention voorzien. De extentions worden met een speciaal voor deze methode ontwikkelde, EU goedgekeurde, wimperlijm bevestigd.
Hoeveel wimperextentions worden er per oog geplaatst?
Elke wimper wordt verlengd. Per oog worden circa 100 extentions geplaatst.
Wat is het voordeel van de "blink mink" wimperextention vergeleken met andere methoden?
De “Blink Mink” wimperextentions zijn gemaakt van hoogwaardig anti-allergisch materiaal (PBT). Ze zien er natuurlijk uit, zijn zacht en het draagcomfort is groot. Ook blijven de wimperextentions langer zitten en mocht er een eigen wimper (inclusief extention) uitvallen valt dit veel minder op dan zogenaamde trosjes, wimperstukjes of wimperstrips.
Mag ik douchen en zwemmen met de wimperextentions?
Ja, je mag douchen, zwemmen,sporten, etc. Gewoon doen wat je altijd al deed!
Mag ik mascara gebruiken?
Je kunt mascara gebruiken op waterbasis. Geen mascara op oliebasis gebruiken omdat olie de lijm oplost. Mijn ervaring is dat je geen mascara meer gaat gebruiken omdat jouw wimper, met deze extentions, niet alleen langer maar ook voller is.
Is er keuze in dikte, lengte en curve van de extention?
Ja, je bepaalt zelf welke extention je graag geplaatst wilt hebben ( dikte, lengte en curve) . Natuurlijk adviseer ik u graag.
Beschadigen mijn eigen wimpers?
Nee. ik werk met hoogwaardige, goedgekeurde producten van Blink. De door de EU goedgekeurde en geregistreerde wimperlijm van Blink is speciaal voor deze methode ontwikkeld, blijft flexibel en ontziet uw eigen wimper. Daarnaast ben ik een ervaren professionele wimperextentionspecialist.
Hoe houd ik mijn wimperextentions optimaal?
Bij elke set ontvangt u een nazorgformulier. Mijn advies is om na 4 weken een nabehandeling uit te laten voeren. Door de groeicyclus verlies je van nature jouw echte wimpers en daarmee ook de wimperextentions. Om de “volle wimper look” te behouden worden extentions op de nieuwe wimpers geplaatst.
En als ik de wimperextentions wil verwijderen?
Jouw extentions kunnen natuurlijk altijd verwijderd worden, ik heb hier speciale ‘remover’ voor.

Mijn behandelingen

Onderstaand een overzicht van al onze behandelingen. Staat de gewenste behandeling er niet tussen? Neem vrijblijvend contact op.

Vragen over onze behandelingen?

Neem contact op

Wilt u een afspraak maken? Neem contact op via 055-5415410 of 06-24390696 (tevens via WhatsApp).

4 + 7 =