Definitief ontharen in Apeldoorn

Wilt u voorgoed af van ongewenste haargroei op bijvoorbeeld uw gezicht, benen of onder uw oksels? Dan bent u bij Schoonheidssalon Total Care helemaal aan het juiste adres. Wij verzorgen kwalitatief hoogstaande behandelingen voor definitief ontharen Apeldoorn voor zowel vrouwen als mannen. Hiervoor gebruiken we de zeer revolutionaire methode SPA SHR in Motion. Deze werkwijze is snel en is bovendien geheel veilig. Kies daarom vandaag nog voor definitief ontharen Apeldoorn!

Een afspraak maken voor definitief ontharen? Bel 055-5415410 of stuur een berichtje naar 06-24390696

Zou u graag eerst meer informatie willen over definitief of permanent ontharen? Kijk hier voor meer informatie. Kijk hier voor ontharen voor mannen

Waarom verschillen de prijzen voor definitief ontharen zoveel van elkaar?

Momenteel zijn er erg veel aanbieders van definitief ontharen. De prijzen lopen ook nog eens erg uiteen, omdat professioneel definitief ontharen wordt uitgevoerd met behulp van verschillende methodes. Veel salons gebruiken de IPL methode, welke goedkoper is dan de SPA SHR in Motion methode.

Het is vooral een voordeel dat je in elk seizoen kunt behandelen met de SHR in Motion methode en ook de kleur van het haartje is niet interessant voor de machine aangezien hij via eiwitten de kern bereikt en niet via melanine die zich in het haartje bevindt.

Wilt u meer weten over de verschillen tussen de verschillende behandelmethodes? Neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie.

De werking van SPA SHR in Motion

Wanneer u kiest voor definitief ontharen Apeldoorn gaan we voor u aan de slag met de SPA SHR in Motion. Dit apparaat verwarmt de haarfollikels en het eiwit in de aanwezige stamcellen en kan op deze manier haartjes in iedere groeifase moeiteloos uitschakelen. Deze methode is ontwikkeld door Alma Lasers en is voorzien van het FDA keurmerk, waardoor u er volledig op kunt vertrouwen.

SPA SHR in Motion: alleen maar voordelen!

De unieke methode van de SPA SHR in Motion biedt u diverse voordelen. Allereerst is er het feit dat het apparaat volledig veilig en zeer betrouwbaar is. De methode is niet geheel pijnloos, we willen immers toch het haarzakje vernietigen. De SPA SHR is wel de meest ‘humane’ machine ten opzichte van de concurrentie. Deze methode doet het minst pijn, omdat we het opbouwen totdat de pijngrens is bereikt. Er zijn minder behandelingen nodig om te zorgen voor volledig en definitief ontharen Apeldoorn. Bovendien kunt u na de behandeling gewoon weer verder met uw dagelijkse bezigheden.

Direct een afspraak maken bij Schoonheidssalon Total Care

Definitief ontharen Apeldoorn met de SPA SHR in Motion is geschikt voor ieder huidtype. Of u nu een blanke, licht getinte of juist mooie donkere huid heeft, u mag altijd rekenen op een schitterend resultaat. We verwelkomen u dan ook graag voor een behandeling voor definitief ontharen Apeldoorn in onze Schoonheidssalon Total Care. Maak daarom snel een afspraak per email (schoon@schoonheidssalontotalcare.nl) of telefoon (055-5415410/06-24390696). U kunt tevens een afspraak maken via WhatsApp.

Total Care is een professionele schoonheidssalon waar je door Agnes op een persoonlijke, warme manier wordt behandeld. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Total Care is mijn vaste schoonheidsspecialiste. Ik kom daar voor permanent ontharen met de SHR van alma. Hiermee ook begonnen met Skin Rejuvenation. pijnloos? nee. resultaten? absoluut! Agnes bekijkt samen met je wat geschikt is voor jouw huid. Steekwoorden: leuk, gezellig, doelgericht, professioneel, resultaat.

Al jaren vaste klant bij schoonheidssalon total care. Agnes geeft goed advies over de huid, heerlijke behandelingen voor je gezicht. Een aanrader.

Beoordelingen in Google van Schoonheidssalon Total Care

Klik op de afbeelding om alle beoordelingen te bekijken

Google beoordelingen Schoonheidssalon Total Care

Mijn behandelingen

Onderstaand een overzicht van al onze behandelingen. Staat de gewenste behandeling er niet tussen? Neem vrijblijvend contact op.

Vragen over onze behandelingen?

Neem contact op

Wilt u een afspraak maken? Neem contact op via 055-5415410 of 06-24390696 (tevens via WhatsApp).

14 + 8 =