Gezichtsbehandeling in Apeldoorn

Hebt u last van acne, rimpels of wilt u uw huid gewoon een keertje goed laten verzorgen? Dan is een gezichtsbehandeling Apeldoorn de oplossing. Voor een professionele en uiterst effectieve gezichtsbehandeling Apeldoorn kunt u terecht bij Schoonheidssalon Total Care.

Een afspraak maken voor een gezichtsbehandeling? Bel 055-5415410 of stuur een berichtje naar 06-24390696

Wilt u meer informatie over de gezichtsbehandelingen? Bekijk de pagina ‘Gezichtsbehandelingen‘ voor alle informatie. Liever even bellen voor info? Dat mag natuurlijk altijd! 

De basis van elke gezichtsbehandeling

Elke gezichtsbehandeling Apeldoorn is anders. De behandeling bij Schoonheidssalon Total Care wordt geheel afgestemd op uw wensen en huidconditie. De schoonheidsspecialist zal u daarin ook adviseren. Wellicht hebt u een specifieke wens, zoals het harsen van uw kin, een oogmasker, massage, peeling of diepte-reiniging. Het is allemaal mogelijk bij Schoonheidssalon Total Care!

Soorten gezichtsbehandelingen

Er zijn bij Apeldoorn globaal zes soorten gezichtsbehandelingen te onderscheiden:

  • Klassieke behandeling: hierbij kunt u denken aan reiniging, huidanalyse, peeling, dieptereiniging, een serum/masker, massage van het gezicht of epileren.
  • Rust en ontspanning: ervaart u stress en merkt u dat aan uw huid? Dan kan deze gezichtsbehandeling Apeldoorn u van uw klachten af helpen. Tot de mogelijkheden behoren onder andere een peeling, vitamine E-serum of een hyaluron-masker.
  • Acnebehandeling: wanneer je veel last hebt van acne, kan deze gezichtsbehandeling Apeldoorn een oplossing bieden. Er kan onder andere worden gekozen voor een dermabrasie, dieptereiniging of een massage van het gezicht.
  • Verwenbehandeling: soms is een gezichtsbehandeling Apeldoorn ook gewoon even verwennerij. Helemaal ontspannen en daarna weer met een stralend gezicht de deur uit. Tot de mogelijkheden behoren dieptereiniging, een serum van essentiële oliën en een massage van gezicht, hals, decolleté en bovenrug.
  • Dermabrasie- en ultrasoon behandeling: met deze behandeling wordt de huid effectief verjongd. Bij dermabrasie wordt celdeling gestimuleerd door middel van een moderne mechanische peelingtechniek. Een ultrasoon behandeling maakt gebruik van ultrasone golven om de huid te verjongen. Beide behandelingen zijn ideaal als je graag wat minder rimpels wilt.

Afspraak maken voor een gezichtsbehandeling in Apeldoorn?

Wilt u graag een gezichtsbehandeling Apeldoorn ondergaan? Neem contact met ons op via 055-5415410 of 06-24390696. Tevens kunt u een afspraak maken via het handige online afsprakensysteem!

Total Care is een professionele schoonheidssalon waar je door Agnes op een persoonlijke, warme manier wordt behandeld. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Total Care is mijn vaste schoonheidsspecialiste. Ik kom daar voor permanent ontharen met de SHR van alma. Hiermee ook begonnen met Skin Rejuvenation. pijnloos? nee. resultaten? absoluut! Agnes bekijkt samen met je wat geschikt is voor jouw huid. Steekwoorden: leuk, gezellig, doelgericht, professioneel, resultaat.

Al jaren vaste klant bij schoonheidssalon total care. Agnes geeft goed advies over de huid, heerlijke behandelingen voor je gezicht. Een aanrader.

Beoordelingen in Google van Schoonheidssalon Total Care

Klik op de afbeelding om alle beoordelingen te bekijken

 

Google beoordelingen Schoonheidssalon Total Care

Mijn behandelingen

Onderstaand een overzicht van al onze behandelingen. Staat de gewenste behandeling er niet tussen? Neem vrijblijvend contact op.

Vragen over onze behandelingen?

Neem contact op

Wilt u een afspraak maken? Neem contact op via 055-5415410 of 06-24390696 (tevens via WhatsApp).

13 + 13 =