Ontharen in Apeldoorn

Heeft u geen zin meer om elke week weer te moeten scheren of heeft u op bepaalde plekken ongewenste haargroei? Dan kan de schoonheidsspecialist van Schoonheidssalon Total Care u helpen. Bij de schoonheidssalon in Apeldoorn kunt u terecht voor diverse behandelingen, waaronder ook (permanent) ontharen Apeldoorn.

Een afspraak maken voor ontharen of harsen? Bel 055-5415410 of stuur een berichtje naar 06-24390696

Schoonheidssalon Total Care biedt verschillende mogelijkheden voor ontharen, zoals definitief ontharen of ontharen voor mannen

Waarom verschillen de prijzen voor definitief ontharen zoveel van elkaar?

Momenteel zijn er erg veel aanbieders van definitief ontharen. De prijzen lopen ook nog eens erg uiteen, omdat professioneel definitief ontharen wordt uitgevoerd met behulp van verschillende methodes. Veel salons gebruiken de IPL methode, welke goedkoper is dan de SPA SHR in Motion methode.

Het is vooral een voordeel dat je in elk seizoen kunt behandelen met de SHR in Motion methode en ook de kleur van het haartje is niet interessant voor de machine aangezien hij via eiwitten de kern bereikt en niet via melanine die zich in het haartje bevindt.

Wilt u meer weten over de verschillen tussen de verschillende behandelmethodes? Neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie.

Definitief ontharen Apeldoorn bij Schoonheidssalon Total Care

Bij Schoonheidssalon Total Care kunt u beharing definitief laten weghalen. Dan hoeft u nooit meer te scheren of harsen. Schoonheidssalon Total Care maakt voor definitief ontharen Apeldoorn gebruik van de revolutionaire SPA SHR IN Motion technologie. Geen enkele andere schoonheidssalon in de omgeving van Apeldoorn past deze techniek toe. Maar hoe werkt het nu precies? Bij deze technologie wordt het eiwit in de stamcellen, dat zorgt voor nieuwe haargroei, verwijderd. Voordeel hiervan is dat het niet meer uitmaakt in welke groeifase uw haartjes zitten. Deze behandeling kan dus altijd worden toegepast. Zo kunt u verschillende behandelingen zeer kort achter elkaar ondergaan voor een snel resultaat. Enkele voordelen van deze manier van ontharen Apeldoorn zijn:

  • Het is een geheel pijnloze behandeling
  • SPA SHR IN Motion is mogelijk bij alle huidtypen
  • U heeft minder behandelingen nodig (gemiddeld 6 à 8)
  • Er is geen kans op verbranding
  • SPA SHR IN Motion is mogelijk op het gehele lichaam
  • Je kunt altijd in de zon, zowel voor als na de behandeling

Harsen

Vindt u definitief ontharen Apeldoorn toch een stap te ver? Ook harsen is mogelijk bij Schoonheidssalon Total Care. Zo kunt u bijvoorbeeld uw benen, bikinilijn, oksels, armen, onderlip en bovenlip laten harsen door de schoonheidsspecialist. Dit zorgt voor een glad resultaat tot 4 à 6 weken na de behandeling. Na verloop van tijd kan de haargroei (gedeeltelijk) verdwijnen. Dit is dus een effectieve manier van ontharen Apeldoorn.

Afspraak voor ontharing maken bij Schoonheidssalon Total Care?

Heeft u interesse in ontharen Apeldoorn? Maak dan een afspraak via ons online afsprakensysteem of bel naar 055-5415410. U kunt ook een (WhatsApp) berichtje sturen naar 06-24390696. Wacht niet langer en maak nu snel een afspraak!

Total Care is een professionele schoonheidssalon waar je door Agnes op een persoonlijke, warme manier wordt behandeld. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Total Care is mijn vaste schoonheidsspecialiste. Ik kom daar voor permanent ontharen met de SHR van alma. Hiermee ook begonnen met Skin Rejuvenation. pijnloos? nee. resultaten? absoluut! Agnes bekijkt samen met je wat geschikt is voor jouw huid. Steekwoorden: leuk, gezellig, doelgericht, professioneel, resultaat.

Al jaren vaste klant bij schoonheidssalon total care. Agnes geeft goed advies over de huid, heerlijke behandelingen voor je gezicht. Een aanrader.

Beoordelingen in Google van Schoonheidssalon Total Care

Klik op de afbeelding om alle beoordelingen te bekijken

 

Google beoordelingen Schoonheidssalon Total Care

Mijn behandelingen

Onderstaand een overzicht van al onze behandelingen. Staat de gewenste behandeling er niet tussen? Neem vrijblijvend contact op.

Vragen over onze behandelingen?

Neem contact op

Wilt u een afspraak maken? Neem contact op via 055-5415410 of 06-24390696 (tevens via WhatsApp).

14 + 14 =