Permanent ontharen in Apeldoorn

Scheren en harsen: voorgoed verleden tijd!

Permanent ontharen Apeldoorn? Dan gaat u naar Schoonheidssalon Total Care. Scheren en harsen is met de SPA SHR In Motion methode voorgoed verleden tijd, net als die vervelende ingegroeide en ontstoken haartjes. Met deze revolutionaire methode wordt het eiwit in de stamcellen, verantwoordelijk voor nieuwe haren, voorgoed verwijderd. Permanent ontharen Apeldoorn was nog nooit eerder zo doeltreffend, veilig en eenvoudig.

Een afspraak maken voor permanent ontharen? Bel 055-5415410 of stuur een berichtje naar 06-24390696

Wilt u meer informatie over permanent ontharen? Bekijk hier alle informatie over definitief ontharen op de behandelingspagina. Ook mag u natuurlijk bellen voor info. 

Waarom verschillen de prijzen voor definitief ontharen zoveel van elkaar?

Momenteel zijn er erg veel aanbieders van definitief ontharen. De prijzen lopen ook nog eens erg uiteen, omdat professioneel definitief ontharen wordt uitgevoerd met behulp van verschillende methodes. Veel salons gebruiken de IPL methode, welke goedkoper is dan de SPA SHR in Motion methode.

Het is vooral een voordeel dat je in elk seizoen kunt behandelen met de SHR in Motion methode en ook de kleur van het haartje is niet interessant voor de machine aangezien hij via eiwitten de kern bereikt en niet via melanine die zich in het haartje bevindt.

Wilt u meer weten over de verschillen tussen de verschillende behandelmethodes? Neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie.

Permanent ontharen in Apeldoorn

Permanent ontharen is met de nieuwe manier van behandelen ook prima geschikt voor mensen met wat donkere typen huid, terwijl ook de welbekende fijne (al dan niet blonde) haartjes beter behandeld kunnen worden. Ander voordeel van het toepassen van deze manier van permanent ontharen Apeldoorn – door Total Care – is dat vervolgbehandelingen sneller achtereen uitgevoerd kunnen worden en er in totaliteit minder behandelingen noodzakelijk zijn voor het gewenste (lees: perfecte) resultaat.

Veilig en snel permanent ontharen in Apeldoorn

Het te behandelen gedeelte van de huid wordt met de nieuwe manier van permanent ontharen Apeldoorn – op veilige wijze – tot maximaal 45 graden Celsius verwarmd. De behandeling prima geschikt voor elk huidtype. Zelfs de zongebruinde huid – ook die van de zonnebank- kan behandeld worden en bijzonder is ook de snelheid waarmee permanent ontharen Apeldoorn mogelijk is. Zo kunnen de benen al binnen vijftig minuten behandeld worden. Mooi is ook dat na afloop geen rekening met de behandeling gehouden hoeft te worden.

Resultaat om van te watertanden bij permanent ontharen in Apeldoorn

Permanent ontharen Apeldoorn staat dus nadrukkelijk voor snelheid en veiligheid én een resultaat om van te watertanden. De kans op verbranding is nihil en bovendien kunt u in de periode voor en na de behandeling, als u dat wilt, gewoon in de zon gaan liggen. Permanent ontharen Apeldoorn was nog nooit zo gemakkelijk. En nooit eerder had een behandeling zo weinig invloed op de rest van uw leven. U hoeft op vrijwel geen enkele manier rekening te houden met het feit dat u net behandeld bent of op korte termijn behandeld gaat worden.

Wilt u meer informatie of wilt u gelijk een afspraak maken? U kunt een afspraak maken door te bellen met 055-54125410 of 06-4390696. Tevens kunt u Schoonheidssalon Total Care per WhatsApp bereiken. Mailen kan uiteraard ook als permanent ontharen Apeldoorn ook de ideale oplossing voor u is: schoon@schoonheidssalontotalcare.nl.

Total Care is een professionele schoonheidssalon waar je door Agnes op een persoonlijke, warme manier wordt behandeld. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Total Care is mijn vaste schoonheidsspecialiste. Ik kom daar voor permanent ontharen met de SHR van alma. Hiermee ook begonnen met Skin Rejuvenation. pijnloos? nee. resultaten? absoluut! Agnes bekijkt samen met je wat geschikt is voor jouw huid. Steekwoorden: leuk, gezellig, doelgericht, professioneel, resultaat.

Al jaren vaste klant bij schoonheidssalon total care. Agnes geeft goed advies over de huid, heerlijke behandelingen voor je gezicht. Een aanrader.

Beoordelingen in Google van Schoonheidssalon Total Care

Klik op de afbeelding om alle beoordelingen te bekijken

Google beoordelingen Schoonheidssalon Total Care

Mijn behandelingen

Onderstaand een overzicht van al onze behandelingen. Staat de gewenste behandeling er niet tussen? Neem vrijblijvend contact op.

Vragen over onze behandelingen?

Neem contact op

Wilt u een afspraak maken? Neem contact op via 055-5415410 of 06-24390696 (tevens via WhatsApp).

9 + 6 =