Schoonheidsspecialiste in Apeldoorn

Bent u op zoek naar een professionele en gediplomeerde schoonheidsspecialiste Apeldoorn? De schoonheidsspecialiste van Schoonheidssalon Total Care helpt u graag. U kunt hier onder andere terecht voor een groot aantal behandelingen, maar ook voor advies.

Een afspraak maken? Bel 055-5415410 of stuur een berichtje naar 06-24390696

Wilt u weten wat Schoonheidssalon Total Care in Apeldoorn voor u kan betekenen? Op de pagina ‘Behandelingen’ kunt u alle informatie vinden. Natuurlijk mag u ook altijd even bellen!

Behandelingen van Schoonheidssalon Total Care

De schoonheidsspecialiste Apeldoorn bij Schoonheidssalon Total Care biedt een groot scala aan behandelingen. Zo kunt er terecht voor de volgende schoonheidsbehandelingen:

  • Een gezichtsbehandeling. Er zijn diverse gezichtsbehandelingen mogelijk bij de schoonheidsspecialiste Apeldoorn. U kunt bijvoorbeeld uw huid laten behandelen door middel van een ultrasoon behandeling of peeling. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een massage van uw gezicht, een gezichtsmasker of dieptereiniging.
  • Manicure. U kunt uw handen laten behandelen in de schoonheidssalon. De schoonheidsspecialiste kan onder andere uw nagels vijlen, nagelriemen verzorgen en nagels lakken.
  • Ontharingsbehandeling. Er zijn bij de schoonheidsspecialiste Apeldoorn verschillende soorten ontharingsbehandelingen mogelijk. Zo kunt u zich laten harsen, maar het is ook mogelijk beharing permanent te laten verwijderen. Dit gebeurt door middel van de revolutionaire SPA SHR IN Motion technologie.
  • Permanente make-up. U kunt bij Total Care permanente lipliner, wenkbrauwen en eyeliner laten aanbrengen. Ook kan de schoonheidsspecialiste wimperextensions aanbrengen.
  • Behandeling van rimpels. Niemand houdt van rimpels, maar gelukkig kunnen ze tegenwoordig eenvoudig worden behandeld. Zo verzorgt de schoonheidsspecialiste Apeldoorn onder andere rimpelinspuitingen en rimpelcorrecties met infrarood licht.

Voordelige prijzen bij de schoonheidsspecialiste in Apeldoorn

U vindt een overzicht van de prijzen bij de schoonheidsspecialiste Apeldoorn op de website. U kunt bij Schoonheidssalon Total Care altijd rekenen op een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Voor sommige behandelingen geldt dat pas bij een intakegesprek de prijs wordt bepaald.

Afspraak maken

Wilt u graag een afspraak maken bij de schoonheidsspecialiste Apeldoorn voor één van bovenstaande behandelingen? Maak deze dan via het online afsprakensysteem of door te bellen naar 055-5415410 of 06-24390696 (tevens via WhatsApp).

Total Care is een professionele schoonheidssalon waar je door Agnes op een persoonlijke, warme manier wordt behandeld. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Total Care is mijn vaste schoonheidsspecialiste. Ik kom daar voor permanent ontharen met de SHR van alma. Hiermee ook begonnen met Skin Rejuvenation. pijnloos? nee. resultaten? absoluut! Agnes bekijkt samen met je wat geschikt is voor jouw huid. Steekwoorden: leuk, gezellig, doelgericht, professioneel, resultaat.

Al jaren vaste klant bij schoonheidssalon total care. Agnes geeft goed advies over de huid, heerlijke behandelingen voor je gezicht. Een aanrader.

Beoordelingen in Google van Schoonheidssalon Total Care

Klik op de afbeelding om alle beoordelingen te bekijken

Google beoordelingen Schoonheidssalon Total Care

Mijn behandelingen

Onderstaand een overzicht van al onze behandelingen. Staat de gewenste behandeling er niet tussen? Neem vrijblijvend contact op.

Vragen over onze behandelingen?

Neem contact op

Wilt u een afspraak maken? Neem contact op via 055-5415410 of 06-24390696 (tevens via WhatsApp).

13 + 3 =